Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
lart
|
Написане: середа грудня 05, 2007 8:02 am Тема повідомлення: Вишивка на канві з малюнком |
|
|
Вельмишановні пані та панове! Запрошую до дискусії по темі вишивання на канві з малюнком, а зокрема - вишивка ікон на такій канві. При вишивці зіштовхнулась з проблемою не співпадання кольорів з клітинками канви. А як у Вас, шановні, хто вишиває? З повагою,
|
|
Натали
|
Написане: субота червня 21, 2008 10:45 pm Тема повідомлення: |
|
|
Сама не вышивала, но общалась с другими, которым привелось это делать.Очень много нареканий и советов с такой канвой не связываться.
|
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: середа червня 25, 2008 11:59 am Тема повідомлення: |
|
|
Вот и я начала вышивать икону да так и забросила, сплошное раздражение шло от несовпадения цветов. Были задумки производства наборов с напечатанной канвой, да так и остались в мечтах. Трудно найти качественную печать на канве.
|
|
ninusa
|
Написане: середа червня 25, 2008 12:20 pm Тема повідомлення: |
|
|
Не зовсым згідна з вами. Треба просто канву купляти гарної якостї. Я наприклад замовляла бренди від "Чарівниця" ("Ісус в терновому вінку", "Тайна вечеря" подруги замовляли різнІ ікони) - я задоволена якістю нанесеного малюнку. Там коден хрестик промальовано чітко.
_________________ "Вся моя жизнь - игла" |
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: четвер червня 26, 2008 8:43 am Тема повідомлення: |
|
|
В принципі, я з Вами згодна. Але окрім канви грає роль друк на ній самого малюнку. Канва на якій я вишивала пристойна, а от друк бажає бути кращим. Клітинки не співпадають. А от хто виробник тієї продукціі, не можу сказати. Коли купувала, то не здогадалась запитати. Тому й відкирила тему для співбесіди.
|
|
ninusa
|
Написане: четвер червня 26, 2008 9:03 am Тема повідомлення: |
|
|
Так то воно так...
Наступного разк звертайте увагу на те, що купуєте. Бо і вартує це все недешево, а найбільше праці і затраченого часу шкода - коли щось робиш, а воно виходить ніяке.
Товари від "Чарівниці" дуже гарно запаковані, там і страмін німецької якості, а в їхіх наборах і муліне "Мадейра". Тільки набори я не купляю - дуже дорого для мене.
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: п'ятниця червня 27, 2008 9:50 am Тема повідомлення: |
|
|
Це чудово, що є такий виробник. Я знаю. Але теж набори не купую, так сама являюсь виробником наборів для вишивання. Своє б устигнути вишивати. А от про канву з нанесеним малюнком задумалась, коли хотіла запустити в продаж набори с частковою вишивкою.
|
|
Lenysha
|
Написане: субота червня 28, 2008 6:40 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я теж не задоволена вишиванням по канві із малюнком... З одного боку ніби той зручно (хрестики рахувати не треба ), а з іншого, крім неспівпадіння схеми та канви, є проблема кількості кольорів. Річ у тому, що коли велика кількість відтінків вишивати по канві із малюнком (на якому нанесенні кольори не повністю ідентичні кольорам ниток) легко помилитися і запутатися.. а коли на картину розміром 45см на 67 см "виділенно" аж 16 кольорів та відтінків!... примітивненька виходить робота
|
|
Догори |
|
|
ninusa
|
Написане: вівторок липня 01, 2008 1:50 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я не буду розказувати, я покажу цей примітив
|
Догори |
|
|
ninusa
|
Написане: вівторок липня 01, 2008 1:52 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вибачте за перший раз
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок липня 01, 2008 3:26 pm Тема повідомлення: |
|
|
ninusa, це канва Чарівниці? Небачила в них такого сюжету, певно щось з останього?
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: вівторок липня 01, 2008 4:11 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вельмишановні панянки! Наша дискусія чомусь переходить не на проблему чи перевагу вишивання на канві з малюнком, а на конкретного виробника. А картина прекрасна, мабуть недавно випущена продукція "Чарівниці", теж не бачила в продажу
|
|
ninusa
|
Написане: середа липня 02, 2008 12:42 pm Тема повідомлення: |
|
|
Це "Нойхвайнштанський замок" (40х50, 38 кольорів). Дуже моєму сину сподобався - красується у його кімнаті. Вже рік, як вишитий.
Вишивати на канві з малюнком легко, я одночасно і телевізор переглядаю. Але відчула, що це не для мене. Я творити люблю, почитанати "из чистого листа". Хоча ще маю дві канвички такого розміру і "Таємну вечерю" (не падайте!) розміром 120х55 см. Це картина буде в кімнаті над каміном...
Вишивати на канві з малюнком ще подобається через те, що шию гобеленовим швом (не напівхрестом!). Тоді вишивка виходить плотнішою і не просвічується. Ось
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа липня 02, 2008 1:59 pm Тема повідомлення: |
|
|
Супер! Будьте такі ласкаві якщо можна поясніть різницю між напів хрестом та гобеленовим швом. Звісно якщо Вам не складно, бо часом заглядують початківці й гадаю їм цікаво буде.
Заздалегіть дякую!
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ninusa
|
Написане: середа липня 02, 2008 2:35 pm Тема повідомлення: |
|
|
Напівхрест це зрозуміло - половинка хрестика, а от гобеленовий шов - це такий, що з виворітнього боку косячком...[img][/img]
Описание: |
|
Размер файла: |
10.78 KB |
Просмотрено: |
47413 раз(а) |
|
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження